Valikoimamme sianliha on aina 100% suomalaista. Aina ajantasaisen tarjonnan saat helpoiten selville ottamalla yhteyttä tai tulemalla paikan päälle tervehtimään! Palvattuja tuotteitamme sekä makkaroitamme saa myös usealta jälleenmyyjältä.
Suomessa syödystä lihasta suurin osa on sianlihaa. Vaihtoehtoja sianlihalle löytyykin useita, on sisäfilettä, ulkofilettä, kinkkua, lapaa, potkaa ym. Muutamia käyttökohteita sianlihalle on mm. sianlihapihvit grilliin tai pannulle, kinkku joulupöytään, lapa patoihin ja kastikkeisiin ja potka mm. hernekeittoon. Aina ajantasaisen tiedon tarjonnastamme saat kysymällä tai tulemalla käymään!
Poimintoja valikoimastamme mm. possun ulkofilee herkkumarinadissa, kasleri maittavassa hunajapippurissa tai sisäfileepihvi höystettynä turkinpippurilla. Valikoimamme saattaa muuttua riippuen päivästä ja vuodenajasta, kysymällä saat aina ajantasaisimman tiedon! Seuraathan meitä facebookissa niin löydät myös sieltä ajantasaista tietoa (löydät linkin sivun alareunasta).
Sianlihan valmistus
Valikoimamme 100% kotimainen sianliha voidaan valmistaa monella eri tavalla. Riippuen valitusta lihanpalasta saattaa valmistusmenetelmä muuttua paljonkin. Kinkku valmistuu uunissa hitaasti kypsyttäen, pihvit grillissä tai pannulla paistaen tai potka hernekeiton yhteydessä. Meiltä saat aina kysymällä vinkkejä valitsemasi lihan valmistukseen!
Tiesithän, että sianliha suositellaan kypsytettävän läpikypsäksi, eli vähintään 70 asteeseen. Mikäli ostat rasvaisen lihanpalan tai ruhonosan, voi tämän valmistaa huoletta ylikypsäksi ja mureaksi.
Meiltä voit saada myös kokonaisen palvatun sian esimerkiksi juhlaan tai muuhun tilaisuuteen.
Tule käymään tai ota yhteyttä ja autamme lihan valinnasta aina valmistukseen asti! Saat meiltä myös paljon muita lihatuotteita. Näet koko valikoiman tuotesivultamme!