Sianliha

Valikoimamme sianliha on aina 100% suomalaista. Aina ajantasaisen tarjonnan saat helpoiten selville ottamalla yhteyttä tai tulemalla paikan päälle tervehtimään! Palvattuja tuotteitamme sekä makkaroitamme saa myös usealta jälleenmyyjältä.

Suomessa syödystä lihasta suurin osa on sianlihaa. Vaihtoehtoja sianlihalle löytyykin useita, on sisäfilettä, ulkofilettä, kinkkua, lapaa, potkaa ym. Muutamia käyttökohteita sianlihalle on mm. sianlihapihvit grilliin tai pannulle, kinkku joulupöytään, lapa patoihin ja kastikkeisiin ja potka mm. hernekeittoon. Aina ajantasaisen tiedon tarjonnastamme saat kysymällä tai tulemalla käymään!

Poimintoja valikoimastamme mm. possun ulkofilee herkkumarinadissa, kasleri maittavassa hunajapippurissa tai sisäfileepihvi höystettynä turkinpippurilla. Valikoimamme saattaa muuttua riippuen päivästä ja vuodenajasta, kysymällä saat aina ajantasaisimman tiedon! Seuraathan meitä facebookissa niin löydät myös sieltä ajantasaista tietoa (löydät linkin sivun alareunasta).

Sianlihan valmistus

Valikoimamme 100% kotimainen sianliha voidaan valmistaa monella eri tavalla. Riippuen valitusta lihanpalasta saattaa valmistusmenetelmä muuttua paljonkin. Kinkku valmistuu uunissa hitaasti kypsyttäen, pihvit grillissä tai pannulla paistaen tai potka hernekeiton yhteydessä. Meiltä saat aina kysymällä vinkkejä valitsemasi lihan valmistukseen!

Tiesithän, että sianliha suositellaan kypsytettävän läpikypsäksi, eli vähintään 70 asteeseen. Mikäli ostat rasvaisen lihanpalan tai ruhonosan, voi tämän valmistaa huoletta ylikypsäksi ja mureaksi.

Meiltä voit saada myös kokonaisen palvatun sian esimerkiksi juhlaan tai muuhun tilaisuuteen.

Tule käymään tai ota yhteyttä ja autamme lihan valinnasta aina valmistukseen asti! Saat meiltä myös paljon muita lihatuotteita. Näet koko valikoiman tuotesivultamme!

Lähellä tuotettua - 100% kotimaista

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, siis lähiruokaa parhaimmillaan.

Taatusti tuoretta

Takaladon tuotteet ovat taatusti tuoretta ruokaa. Valmistamme suuren osan tuotteista myymälämme yhteydessä olevissa tiloissa. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita, joissa mukana on aina myös maku!

Takaladon Liha & Kala

Olemme Facebookissa

Yhteystiedot

Takaladon Liha Oy
Jokelantie 34, 49400 HAMINA

Myymälä 040 - 513 1281
Asiakaspalvelu 044 366 4027
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme seuraavin aukioloajoin:

Torstai klo 11:00-18:00
Perjantai klo 11:00-18:00

Mahdollisista muutoksista aukioloaikoihin tiedotamme ajankohtaista -osiossa sekä Facebookissa