Valikoimamme karitsanliha on 100% suomalaista. Aina ajantasaisen tarjonnan saat helpoiten selville ottamalla yhteyttä tai tulemalla paikan päälle tervehtimään! Palvattuja tuotteitamme ja makkaroitamme saa myös usealta jälleenmyyjältä.
Karitsanliha on erittäin vähärasvaista, hienosyistä, hieman mureampaa kuin lampaanliha ja onkin erittäin tuttu näky esimerkiksi pääsiäisenä herkkupöydässä. Karitsanlihalla tarkoitetaan alle vuoden ikäistä lammasta.
Karitsanlihan valmistus
Lihan valmistusaika riippuu valmistustavasta sekä valitusta ruhon osasta. Karitsanlihaa voidaan kypsentää mm. uunissa, grillissä tai paistamalla. Karitsan paahtopaistissa medium saadaan 55-58 asteessa, kypsää puolestaan 60-65 asteessa. Karitsan fileessä medium sisälämpötila onkin jo 52-55 astetta ja kypsän lihan noin 65 astetta. Lampaanlihassa vastaavat kypsyysasteet ovatkin jo korkeammat ja medium saavutetaan 65-70 asteessa, kypsä puolestaan 75-80 asteessa. Suosittelemme lämpimästi paistomittarin käyttöä.
Autamme aina mielellämme oikean karitsanlihan valinnassa ja kerromme vinkkejä sen valmistukseen! Kysy ihmeessä lisää tai tule käymään niin saadaan juuri teille sopivat ohjeet ja lihanpalat!
Saat meiltä myös paljon muita lihatuotteita. Näet koko valikoiman tuotesivultamme!