Karitsanliha

Valikoimamme karitsanliha on 100% suomalaista. Aina ajantasaisen tarjonnan saat helpoiten selville ottamalla yhteyttä tai tulemalla paikan päälle tervehtimään! Palvattuja tuotteitamme ja makkaroitamme saa myös usealta jälleenmyyjältä.

Karitsanliha on erittäin vähärasvaista, hienosyistä, hieman mureampaa kuin lampaanliha ja onkin erittäin tuttu näky esimerkiksi pääsiäisenä herkkupöydässä. Karitsanlihalla tarkoitetaan alle vuoden ikäistä lammasta.

Karitsanlihan valmistus

Lihan valmistusaika riippuu valmistustavasta sekä valitusta ruhon osasta. Karitsanlihaa voidaan kypsentää mm. uunissa, grillissä tai paistamalla. Karitsan paahtopaistissa medium saadaan 55-58 asteessa, kypsää puolestaan 60-65 asteessa. Karitsan fileessä medium sisälämpötila onkin jo 52-55 astetta ja kypsän lihan noin 65 astetta. Lampaanlihassa vastaavat kypsyysasteet ovatkin jo korkeammat ja medium saavutetaan 65-70 asteessa, kypsä puolestaan 75-80 asteessa. Suosittelemme lämpimästi paistomittarin käyttöä.

Autamme aina mielellämme oikean karitsanlihan valinnassa ja kerromme vinkkejä sen valmistukseen! Kysy ihmeessä lisää tai tule käymään niin saadaan juuri teille sopivat ohjeet ja lihanpalat!

Saat meiltä myös paljon muita lihatuotteita. Näet koko valikoiman tuotesivultamme!

Lähellä tuotettua - 100% kotimaista

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, siis lähiruokaa parhaimmillaan.

Taatusti tuoretta

Takaladon tuotteet ovat taatusti tuoretta ruokaa. Valmistamme suuren osan tuotteista myymälämme yhteydessä olevissa tiloissa. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita, joissa mukana on aina myös maku!

Takaladon Liha & Kala

Olemme Facebookissa

Yhteystiedot

Takaladon Liha Oy
Jokelantie 34, 49400 HAMINA

Myymälä 040 - 513 1281
Asiakaspalvelu 044 366 4027
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Palvelemme seuraavin aukioloajoin:

Torstai klo 11:00-18:00
Perjantai klo 11:00-18:00

Mahdollisista muutoksista aukioloaikoihin tiedotamme ajankohtaista -osiossa sekä Facebookissa